Lexus Is200: knipperlichten deurvergrendeling alarm

Bouwjaar: 2009, Motorinhoud (cc): 2000

Spontaan gaan de knipperlichten heel snel knipperen ( minstens 5 x zo snel als normaal knipperlicht snelheid) terwijl hij stil staat en op slot. Ik hoor geen alarm afgaan. Uiteindelijk stopt het weer.
Als je de deuren op slot doet met de afstandbediening werkt het weer goed. Als je echter na een tijd de deuren weer opent met de knop op de sleutel gaan de knipperlichten ca. 20 keer knipperen op de normale snelheid van het knipperlicht. Daarna stopt het weer. Als je daarna de deur opent begint hetzelfde knipperen weer. Ook op het dashbord zie je de 2 groene pijltjes knipperen.
De massa kabel is al even los gemaakt om de computer wellicht te resetten. Dit heeft geen effect. Wie weet waar het aan kan liggen en waar de relais zitten? Heeft de back up van het alarm er wellicht iets mee te maken? Ook helpt het niet als ik via 2x drukken op de sleutel het alarm uitzet voor de binnensensoren. De deurcontacten lijken ook goed te werken en zijn schoon en veren goed terug.

lexusdriver2

Geplaatst door lexusdriver2 (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Lexus IS200? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Lexus IS200 of stel zelf een nieuwe vraag.