Lincoln Town Car: opencode op deur kwijt

Bouwjaar: 1981

ik heb een lincoln town car van 1981 met een cijfer opencode op de deur hier moet een 5 cijferige code bij maar die heb ik niet weet iemand hier raad mee alvast bedankt

goettsch

Geplaatst door goettsch (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Lincoln Town Car? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

die wil ook gewoon met de sleutel los.....

maar goed, is de auto een origineel nederlands geleverde auto? Dan is het waarschijnlijk een Hessing auto en die hebben veel gegevens van door hen geleverde auto's bewaard. Je zou er even een belletje aan kunnen wagen.

gr

Peco Power

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

Nou, even vragen aan wat kennissen en.....

In de kofferbak staat ie op het scharnier geschreven aan de passagierskant... en achter op de body control module achter de handschoenenkast staat ie ook. en in de manual vaak ook trouwens. (door de eigenaar of de dealer er in geschreven. daar staan ook alle trucjes met die codesloten in, alles in 1 keer los, alles in 1 keer op slot, kofferbak los etc etc

gr

Peco Power

goettsch (0), 14 jaar geleden

ok bedankt heb het gevonden en het werkt ook nog bedankt Peco Power
gr Arie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Lincoln Town Car of stel zelf een nieuwe vraag.