Lincoln Lincoln Navigator: LPG inbouwen in Navigator 5.4 V8 1998

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 5.4V8

Met veel plezier rijd ik in mijn Ford Lincoln Navigator
Ik wil er graag LPG inbouwen maar wordt heen en weer geslingerd tussen de adviezen en systemen.

Ik heb aanbiedingen liggen van een Vialle LPi systeem, Prins VSI, een Eurogas installatie en een systeem van het merk BRC
Voor alles kan ik G3 korting krijgen dus dat is niet het probleem.

Heeft iemand een onafhankelijk advies voor mij of ervaring met LPG inbouwen en rijden in Amerikaanse 4x4's?

SimonRH

Geplaatst door SimonRH (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Lincoln Navigator? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Mercury (0) PRO, 13 jaar geleden

Ja, ik...
Ik zou in een zo oude lincoln geen gas meer bouwen, maar goed, afhankelijk van de staat en de kilometerstand van de auto kan het nog interresant zijn.
De Prins installatie voldoet goed voor veel amerikanen, de vialle is ook wel goed, eurogas heb ik nog nooit gezien en BRC zegt mij ook niks.

Toch zou ik om niet al teveel problemen te ondervinden bij het G3 verhaal, de installatie in laten bouwen bij een erkend inbouwstation, want anders krijg je het lpg verhaal geheid als G2 op kenteken en dus .... weg korting op je motorrijtuigenbelasting...

gr

Peco Power

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Lincoln Navigator of stel zelf een nieuwe vraag.