Mazda MPV 2000: versnellingsbak mazda (motorcode) fs-de vervangen

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2liter fs-de

Wij vragen ons af ofdat er een ander type versnellingsbak op deze motor past. Bij voorkeur de bak van een diesel ivm lagere eindoverbrenging.
Past die van.een 626 diesel 2liter. op deze motor?
En wat moet er eventueel mee vervangen worden om het geheel rijdend te maken (motor.draait nog goed en niets merkwaardigs aan.

Enigste punt nu is als men wat harder (met wat druk op het gaspedaal) optrekt er een enkele klop hoorbaar en voelbaar i, ttevens bij abrupter opschakelen.is dit ook zo, ik dacht zelf aan.een.rubber van.de.motorsteunen maar de montEUR van mijn werk dacht aan aandrjjfas (op basis van mondelinge uitleg)

klenghost

Geplaatst door klenghost (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda MPV? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

firedriver (0), 10 jaar geleden

Hey klenghost
Ze kunnen toch vanalles zeggen, je krijgt veel antwoorden, en dat doen ze om u te helpen natuurlijk, ik zou zeggen, de brug op en gewoon alles nakijken, aandrijfassen, koppeling en zijn versnellingsbak, en als het zijn aandrijfas is zal het best wel meevallen volgens die monteur toch, dus de boel opengooien, kan ook aan een zijn rubbers zijn, gewoon doen klenghost

Gr.
Jantje

check

Beste antwoord, geplaatst door klenghost (0), 10 jaar geleden

Vandaag beticht gehad dateen dieselbak niet zal passen. Wel kan ik een bak van de 626 gf zal passen. Nu nog de vraag of die van 1,8 op de 2liter past.(1,8 heeft namelijk beste verhouding met zelfde eindoverbrenging)
Als iemand daar antwoord op weet graag. Bedankt.

Na contact tot conclusie gekomeb dat een 1.8 bak niet zonder extra delen vervangen kan.worden.
Zo moet het vliegwiel, de assen en de wielnaven ook vervangen worden.
Beter kab.men dan dus een 2liter bak van een.niet HP pakken, deze past wel en heeft verder geen aanpassing nodig.
Op de rammel/bonk na is het dus opgelost, bibnekort in vrije tijd een monteur laten horen die kan me wel in.de goede richting.helpen op afstand is dit wss niet te doen namelijk.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda MPV of stel zelf een nieuwe vraag.