Mercedes-Benz 412 1998: nauwelijks vermogen

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld

Hoi allemaal,

Ik heb sinds kort een 412 D merc diesel bj 1998. Hij had een diesellekkage bij de brandstofpomp ik heb toen de deksel van de brandstofpomp eraf gehaald en een nieuwe pakking gemonteerd, hij lekt nu niet meer. Auto gestart, gas geven gaat gewoon normaal tot in de 3000 en verder gaat ie. Nu in de versnelling wil hij bijna niet optrekken ik geef gas bijna bodem, maar hij wil gewoon niet optrekken.

Dus niet in de versnelling neemt hij gewoon gas, maar in de versnelling niet. ik heb de forum doorgenomen en een aantal oplossingen die aangegeven werden toegepast, maar geen oplossing. Daarom dat ik mijn probleem voorleg. systeem heb ik goed ontlucht, maar niets.

kan het de turbo zijn? hij lekt wel olie. Of is toch de brandstofpomp. O ja, voordat ik het vergeet het lijkt er op dat als de motor warm is dat hij wel iets meer gas neemt als ik het in de versnelling zet.

Wie kan mij helpen???

arc1978

Geplaatst door arc1978 (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Sprinter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Sprinter of stel zelf een nieuwe vraag.