Mercedes-Benz ML 320 CDI: Trilling in aandrijflijn? / koppelvormer ?

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat

Graag advies, wij lopen even vast. Het gaat om een mb320 cdi 2006 w164 De auto heeft al enige tijd last van trillingen, deze zijn een aantal weken nadat er 2 nieuwe banden zijn gemonteerd ontstaan (toeval?) de lagers van de tussenbak waren stuk. Gereviseerde tussenbak geplaatst zonder resultaat auto blijft trillen. Als je snelheid maakt en de auto laat uitrollen trilt er niets, als je vanuit stilstand vol vermogen weg rijdt trilt er ook niets. De auto trilt pas als je bijv rond de 80km/u rijdt en dan gas geeft dan gaat er een hele trilling door de auto heen. Inmiddels vervangen: tussenbak, haldex schijf, 4 banden nieuwe michelin banden echter zijn deze niet tegelijkertijd vervangen en en schelen ongeveer 3 mm profiel ( voor en achter ) heeft iemand een idee? Ik twijfel tussen de banden ivm de omtrek en de 4wd of de koppelvormer, maar weet niet hoe ik deze moet testen. Ps de automaat zelf schakelt perfect. Hoop dat er iemand advies kan geven. Alvast bedankt!

Kortedijk

Geplaatst door Kortedijk (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz M-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Roger 09 (0), 7 jaar geleden

er zijn uitbalanceer banken waar je de auto op kan laten testen,dus compleet met de banden gemonteerd!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz M-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.