Mercedes-Benz V220 CDI: Armsteunen voorstoelen verwijderen

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 611.980, Motorinhoud (cc): 2200, Vermogen (kw): 90

Ik wil graag de armsteunen van de voorstoelen verwijderen zodat ik makkelijker door het midden naar achter kan (campertje). Maar ik heb geen idee hoe ik dat moet aanpakken en op internet kom ik geen tips hierover tegen. Weet iemand toevallig hoe het moet?

ArthurHagen

Geplaatst door ArthurHagen (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz V-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Hans4040 (190) PRO, 7 jaar geleden

Waarschijnlijk moet je een afdek kap wegtrekken waaronder een bout zit...

ArthurHagen (0), 7 jaar geleden

Ik kan zoiets niet vinden en ik durf ook niet te hard te rukken aan plastic onderdelen. Wat ik los kon schroeven heb ik losgeschroefd (de bekleding van de arm) en ik heb met een zaklampje in het binnenste van de stoel gegluurd, maar ik kan geen verborgen schroefjes of zo ontdekken. En ik kan aan de grote draaiknop op het scharnier draaien wat ik wil, maar die komt ook nooit los :(

Hans4040 (190) PRO, 7 jaar geleden

Rij even bij een Mercedes dealer langs, die kunnen het waarschijnlijk zo vertellen.

willy9 (0) PRO, 7 jaar geleden

binnen in de draaiknop is een centrale bout die u moet losdraaien

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz V-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.