Mercedes-Benz A-Klasse: A-160 Semi-automaat probleem(w168-w414)1999

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: A160

Hallo

Heb een mercedes A-160 van 1999 heb een probleem na tijdje rijden schiet de automaat in F(in display)gevolg je kan dan niet meer schakelen.na tijd als de auto heeft stil gestaan dan doet hij het weer voor even maar daarna begint het van vooraf aan. Wanneer hij wel rijdt schakelt hij zonder gebonk lekker soepel.Uitlaten lezen die gaf aan dat de printplaat vervangen moet worden.
Maar die printplaat waar bevind die zich moet de automaat dan worden uitgebouwd of moet de motor worden uitgebouwd of kom je er wel makkelijk bij.
wie heeft ervaring met dit probleem. Heb hier en daar wel wat gelezen maar niet specifiek van A-klasse

Mase

Geplaatst door Mase (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz A-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Peter087 (0) PRO, 16 jaar geleden

je moet een compleet kleppenblok bestellen bij Mercedes en die vervangen ze noemen die bij Mercedes het (EHS)

Mase (0), 16 jaar geleden

ze hadden de auto uitgelezen het kwam er op neer dat de koppeling versleten was. Dat daarom de Semi automaat na tijd rijden in F schoot maar nadat de koppelingplaten drukgroep etc vervangen is doet het probleem zich nog steeds voor in mijn ogen verspilde kosten.
heeft iemand nog enig idee wat het kan zijn.Lees hier een en ander over remlichtschakelaar etc.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz A-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.