MG ZS: rijd soms als een kangoeroe

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 25K4F, Motorinhoud (cc): 2500, Vermogen (kw): 130

Hallo,

Mijn MG zs 2.5 v6 hokt en stoot (stottert en springt als een kangoeroe) als de motor warm is, vaak bij een constante snelheid. Ook stationair wisselend toerental. zodra deze storing er in zit blijft ie beroerd lopen. En kom je nagenoeg niet van je plek. door dit probleem valt de motor ook uit.
Ik dacht zelf dat er een misfire in één of meer van de cilinders was. Dus nieuwe boegies, had geen effect dus ook maar nieuwe bobines. Daarna ben ik gaan rijden. flink gas geven en scheuren over de weg. uur lang geen probleem gehad. op weg naar huis. 2 min van mijn huis vandaan begon hij weer te springen als een kangoeroe. Het stuk daarvoor heb ik een constante snelheid van 50 gereden voor 2 a 3 min. Het rare was dat ik nog naar huis kon rijden d.m.v half optrekken en uitrollen, maar zodra ik wat meer gas gaf of de koppeling helemaal lied kopen ging die weer springen als een kangoeroe.

Iemand enig idee wat er aan de hand kan zijn?

sneakyb

Geplaatst door sneakyb (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor MG ZS? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

P. Kelder (0) PRO, 8 jaar geleden

Mogelijk is de storing uit te lezen, dan weet je meer en kun je gericht gaan rep.

Gr. paul

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je MG ZS of stel zelf een nieuwe vraag.