Mini One: stofhoes homokineet!!

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine

help!!! is er iemand die mij tekst en uitleg kan geven halo mensen,als ik beide stofhoesen van de steekassen wil vervangen van mijn mini one kan ik dat zelf ,moet de hele steekas eruit en kan ik de homokineet uit elkaar halen voor het monteren van een nieuwe hoes of heb ik daar speciaal gereedschap voor nodig of andere handige tips hiervoor waar ik op moet letten.
bvd.voor jullie reacties

jonnybakker

Geplaatst door jonnybakker (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mini One? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jonnybakker (0), 9 jaar geleden

mensen ik heb de mini laten maken jammer dat ik geen reactie heb gekregen volgende keer beter hoop ik [quote=jonnybakker]help!!! is er iemand die mij tekst en uitleg kan geven halo mensen,als ik beide stofhoesen van de steekassen wil vervangen van mijn mini one kan ik dat zelf ,moet de hele steekas eruit en kan ik de homokineet uit elkaar halen voor het monteren van een nieuwe hoes of heb ik daar speciaal gereedschap voor nodig of andere handige tips hiervoor waar ik op moet letten.
bvd.voor jullie reacties[/quote]

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mini One of stel zelf een nieuwe vraag.