Motorfiets: schakel problemen kawasaki zx9r

beste mensen ik heb een kawasaki zx9r uit 1998 ik heb hem overgenomen en zelf heb ik er bijna niet mee gereden nu staat hij al jaartje stil rede is schakelen naar zijn 3 en hoger gaat niet lijkt wel oftie ineens nog maar 2 versnellingen heeft wat niet zou moetten nou ben ik bang dat dit heel veel geld gaat kosten de vorige eigenaar geeft niets aan of hij gevallen is wel heeft de motor val schade wat kan ik hier aan doen om het tegen redelijke prijs te laten maken mvg ricardo

rik montage

Geplaatst door rik montage (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Motorfiets Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Punt (35) PRO, 11 jaar geleden

Heb je dit rijdend gecontroleerd . Deze motor zal geen middenbok hebben om dit draaiend te testen.

Verder zit het schakelmechanisme buiten de bak vaak achter de koppeling . Daarachter kun je dan zien waarom de schakelwals niet verder wil draaien.
Als dit alles nieuw voor je is.... niet aan beginnen.

Groeten.

rik montage (0), 11 jaar geleden

okee dit heb ik rijden opgemerkt het gebeurde ook van de ene op de andere dag dat is dus het rare maar goed bedankt voor de info bang dat ik het zelf ook niet kan oplossen dus moet er een technisch iemand naar kijken

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Motorfiets Overig of stel zelf een nieuwe vraag.