Nissan Primera: CD wordt niet meer uitgeworpen ...

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

Hoi,

Wij hebben sind vorige week het vervelende probleem dat de ingevoerde CD niet meer wordt uitgeworpen. Als je op de desbetreffende knop duwt hoor je enkel een getik (klinkt als een plastiek tandje/tandwiel dat blijft steken ofzo, moeilijk uit te leggen, gewoon tik tik tik tik tik ... maar de CD blijft zitten en als je terug probeert af te spelen zegt het scherm "geen cd aanwezig" ... ). De wagen is ook uitgerust met navigatie en de navigatie disk wordt in de andere drive wel netjes uitgeworpen.
Hoe krijgen we de CD uit de CD speler? Alles uitbouwen startend bij voorste stuk middenconsole of best de wagen gewoon binnen brengen?
Alvast bedankt.

Grts, Jim_RS ;-)

Jim_RS

Geplaatst door Jim_RS (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Nissanwielmonteur (0) PRO, 13 jaar geleden

Je kan de radio bij de dealer om laten wisselen via het riolsysteem van Clarion. Krijg je een netjes gereviseerde radio/cd terug. De prijs daarvan valt mee t.o.v een nieuwe. Of je kan een Clarion servicecentre benaderen om te informeren hoe of wat. Je zak daarvoor even meten zoeken in Belgie. Hier in Nederland hebben we van der boor repair in Schiedam geloof ik.

Jim_RS (0), 13 jaar geleden

Heel erg bedankt voor u antwoord. Dan zal ik even moeten zoeken naar een dealer in de buurt want de dealer waar de wagen vandaan komt is verhuisd en is nu enkel nog carrosseriebedrijf en geen erkende nissan garage meer. Hier in Houthalen is ook geen meer en in Genk gaat pas eind november een nieuwe open. Ik moet zowiezo eens gaan voor een nieuwe achterruitenwisser. Zal eens op de site kijken.

Grts, Jim_RS ;-)

Jim_RS (0), 13 jaar geleden

Effe vanonder het stof halen. Het probleem is helaas nog niet opgelost. Ik ben wel naar een dealer geweest (in Beringen) voor een nieuwe ruitenwisser achteraan en heb het probleem van de CD aangehaald. Zij hadden zelf nog nooit van zo'n "omruiling" gehoord maar zouden het navragen (was ondertussen buiten de kantooruren) en mij later informeren maar ik heb er niks meer van gehoord. Misschien stomweg uit het oog verloren ofzo. Zal er nog eens achter moeten horen. Wordt vervolgd.

Grts, Jim_RS ;-)

Jim_RS (0), 7 jaar geleden

Deze oude topic effe afsluiten.
De wagen is zo'n 3 jaar geleden verkocht maar betreffende dit probleem had ik toch op het net een handleiding gevonden om de hele radio/gps unit te demonteren en de cd eruit te krijgen (zie foto)

Het probleem is dus verholpen vlak voordat de wagen is verkocht ;-)

[url=https://s27.postimg.org/47mds0g37/IMG_12...][img]https://s27.postimg.org/4x564dgmn/IMG_12...[/img][/url]

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primera of stel zelf een nieuwe vraag.