Nissan ALMERA: ABS lampje blijft branden en gaat weer terug aan tijdens rijden

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: GA14, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 64

Het lampje van de abs gaat branden en na reset gaat ie uit. maar zodra je gaat rijden gaat ie weer aan. code is 22 en de sensor is vervangen. Wie helpt me verder in welke richting ik moet zoeken

samtari

Geplaatst door samtari (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Almera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

samtari (0), 7 jaar geleden

fout zit dus in de sensor of de ring. code 22 staat voor kortsluiting rechtsvoor. Kan een ring een kortsluiting melding veroorzaken ? lijkt mij dat als er een tandje beschadigt of kapot is je juist een onderbreking zou krijgen, sensor is vervangen door een garage kan daar ook nog iets mee fout zijn ?

Nissanwielmonteur (0) PRO, 7 jaar geleden

Is er een nieuwe sensor gemonteerd??? En is het gat waar deze ingaat netjes op maat gemaakt?? Door roestvorming past een nieuwe er niet meer in.

samtari (0), 7 jaar geleden

Opgelost. ring was gebroken , en , die hele fijne garage heeft met het monteren de abs sensor kapot gemaakt en gewoon zo laten zitten en me met een smoesje weggestuurd dat ik hem bij de nissan garage moest resetten omdat ze dat niet zouden kunnen. mag ik hier een naam noemen ? niet heen gaan dus

Hans4040 (305) PRO, 7 jaar geleden

[quote=samtari] mag ik hier een naam noemen ? [/quote]

Nee, dat mag niet.


mvg.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Almera of stel zelf een nieuwe vraag.