Nissan Almera Tino: Houdt in en rookt

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorinhoud (cc): 2200

Hallo, mijn oude Nissan Almero Tino (die me nooit in de steek laat), vertoont toch wat ouderdomskwaaltjes. Bij optrekken houdt hij in, produceert witte rook uit de uitlaat en het interieur stinkt af en toe ook naar dieseldampen. Al met al niet gezond en vervelend. Iemand enig idee waar ik het zoeken moet?

Dirkvv

Geplaatst door Dirkvv (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Almera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

kaleido 1 (1445) PRO, 7 jaar geleden

Heb je al eens onder de motorkap gekeken , of je koelvloeistof verliest , dieselolielekkage hebt ?
Klinkt allemaal niet echt hoopgevend.

Nissanwielmonteur (0) PRO, 7 jaar geleden

Slaat de motor goed aan of moet je lang doorstarten?

Dirkvv (0), 7 jaar geleden

Toen het een tijdje geleden koud was, moest ik een paar keer voorgloeien en starten. Nu pakt de motor weer goed aan. Het probleem doet zich vooral voor bij lage snelheden en bij optrekken van 2 naar 3.

Dirkvv (0), 7 jaar geleden

Ik verlies overigens geen koelvloeistof e.d.

Dirkvv (0), 7 jaar geleden

Ik moet er nog bij zeggen dat de rook het hevigst was bij dat koude weer en die moeilijke starts. De laatste tijd valt dat weer mee (op het inhouden en de dieseldampen na). Volgens de mannen van de garage kon het niet veel kwaad, maar vanwege grote drukte hebben ze het probleem nog niet kunnen oplossen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Almera of stel zelf een nieuwe vraag.