Opel ASTRA-G-CC: Kachel

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: X20XEV, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 100

Mijn opel heeft een probleem met de kachel hij word heel even warm/lauw. Daarna eigelijk zo goed als koud. Het valt me op dat die in stand 2 en 3 de temperatuur het constant blijft. Nu dacht ik dat als ik misschien de kachelweerstand vervang dat het dan opgelost zou zijn maat lees op internet dat dan 1, 2 en 3 stand van je kachel het niet doet maar dat doet die wel ook niet van harte hoor maar ze doen het wel. Hoor graag van iemand.

Alvast bedankt lennard

Lennard1987

Geplaatst door Lennard1987 (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (985) PRO, 7 jaar geleden

Kachelweerstand doet niets met de watertemperatuur.
Kachelweerstand stuurt je interieurventilator aan , als deze draait en er komt geen warme lucht het interieur in , dan zit ik meer te denken aan , lucht in je kachelradiateur , defecte of slecht werkende motorthermostaat , verstopte kachelradiateur , niet goed werkende kacheklep/kraan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.