Opel Corsa: Auto start en valt uit

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 55

Beste mensen,

Ik heb een aantal problemen met mijn Corsa waaronder het meest vervelende: auto start, maakt toeren en valt direct uit. Heel grappig is dat het niet uitmaakt of de motor koud of warm is. En je kan merken dat de auto uit gaat vallen doordat het meestal net iets meer toeren maakt Dan wanneer die normaal zou starten.
Het gaat om een Corsa C 1.2 2001 en heeft al 250000 km op de teller staan. Verder draait de auto perfect. Oliepeil is in orde, en de krukkenas sensor is pas half jaar geleden vervangen om deze reden maar het hielp niets. Distributie riem is ook nieuw. Accu is oud aan het wordenaar deze probleem heb ik nu Al een paar maanden en niemand die mij kan helpen. Ook heel erg random gaat na dat het uitvalt de "moer sleutel" lampje branden. Deze verdwijnt meteen als de auto wel start. Uitlezen gaf geen fouten aan. Wel geeft het fout aan als de moersleutel lampje brand. Dan blijkt dat de krukkenassensor niet goed werkt. Maar die is nieuw :(

Verder vermoed ik:
- Slijtage aan de nokkenas
- Nokkenas sensor werkt niet goed
- Startonderbreker werkt niet goed
- toevoerpomp zit vol met troep omdat ik vaak tank leeg rijd.

Mijn vraag is aan Jullie of Jullie misschien een idee Hebben Wat het kan zijn.

Groeten!

Euro95

Geplaatst door Euro95 (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.