Opel CORSA-C: start niet (automaat) geeft display F aan !!

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat

Goede dag beste mensen

Ik heb een probleem met onze Opel Corsa -c. Easytronic aantal cilinders 3 bouwjaar 2002, auto 2 dagen in bezit en de auto reed goed en ook de automaat schakelde goed.
Maar nu het probleem ik draai de sleutel om en doet niks dood! Verlichting en radio doet het...in het display geeft hij div meldingen gewoon neutraal en dan weer F in het display anwb geweest die had hem niet uitgelezen, maar zij uit evaring automaatbak geblokkeerd advies (garage) hoe moet ik handelen met dit probleem? Graag advies m.v.g Sabie

Sabie

Geplaatst door Sabie (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldford (0) PRO, 7 jaar geleden

Wat is er mis met het advies van de ANWB?

Sabie (0), 7 jaar geleden

Eigelijk is daar niks mis mee met dit advies, maar had graag meer te horen gehad wat het probleem zou kunnen zijn als hij het wel had uitgelezen, dan hadden we wel iets meer geweten (mischien) omdat we nu zo in twijfel zitten met dit probleem wat dit zou zijn.
Maar ook zou gaan kosten als de bak kapot zou zijn.

oldford (0) PRO, 7 jaar geleden

Wat het gaat kosten weet je pas nadat er is uitgelezen en is vastgesteld wat er precies aan de hand is.
En dan moet je misschien eens gaan nadenken of je wel moet laten repareren of de auto terug brengen wegens een verborgen gebrek.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.