Opel Tigra: Temperatuur loopt op van de opel Tigra 1.4XE Optic 16V

Bouwjaar: 1996

De temperatuurmeter gaat in een raptempo naar 100 graden en na een tijdje zakt de temperatuur naar 90 graden. De koelvloeistof moet ik geregeld bijvullen. Ik denk dat de koppacking moet worden vervangen! Wat betaal je gemiddeld voor het vervangen van de koppacking?

Groeten Marvin

Marv7513

Geplaatst door Marv7513 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Tigra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

roykejanssen (0), 19 jaar geleden

of waterpomp lek

tijne (0), 19 jaar geleden

marvin laar bij de dealer even een koppakking test doen dan weet je gelijk of hij stuk is en kan je vragen wat het gaat kosten.

ik heb het laatst zelf gedaan en gelijk de zuigerveren vervangen en dat heeft me toen een 300 euro gekost maar dat is natuurlijk zonder arbijt ik denk dat je in de garage zo tegen een 900 a 1000 euro kwijt ben maar dat is een schating.

gr tijne

Marv7513 (0), 19 jaar geleden

Het probleem is opgelost, wat blijkt de kop is gevlakt en er is een nieuwe koppacking op gezet! Het resultaat is, dat de temperatuur op circa 90 blijft. Bedankt voor jullie input!
Groeten Marvin

tijne (0), 19 jaar geleden

grag gedaan marvin veel plezier nog met je auto.

gr tijne

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Tigra of stel zelf een nieuwe vraag.