Peugeot Partner: claxon werkt meer niet dan wel

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.6Hdi

Onze lichte bestelwagen heeft zoals iedere wagen :-p een claxon ,alleen spijtig werkt deze 9op10keer niet.Weet iemand waar dit aan te wijten zou zijn?

Dank

pedro8647

Geplaatst door pedro8647 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Partner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Pjotr9136 (0), 12 jaar geleden

Begin eens met de stekkeraansluiting op de claxon schoon te maken.
Een grote kans dat deze geen goed contact maakt en de claxon het daarom maar soms doet.

Succes,

Peter

pedro8647 (0), 12 jaar geleden

Peter,

waar zit deze stekker,hoe geraak ik er aan?
dank,
pedro

pedro8647 (0), 8 jaar geleden

Het probleem is nog altijd niet opgelost... iemand die raad weet??? tnxxxxx

Peter Schouten (0), 8 jaar geleden

Kijk waar je claxon ergens zit, er zitten 1 of 2 aansluitingen aan met een stekkerverbinding. Die lostrekken en controleren op oxidatie/vervuiling.

suc6

pedro8647 (0), 8 jaar geleden

Peter,dank voor uw antwoord. het rare is alleen,dat wanneer ik een paar keer goed sla/timmer xp op het stuur dat de claxon toch weer ff gaat. Als ik naar de keuring moet bijv. dan is het enkele keren goed slaan erop net voor ik de keuring binnenrijd en dan hopen dat ie het nog doet als het aan mijn beurt is. Ik denk/veronderstel dat het dus moet te maken hebben met ergens een contact aan/achter het stuur? of zit er daar niks van contacten

obd expert (0) PRO, 8 jaar geleden

Waarschijnlijk heb je toch een slecht contact op je stuur. Als je de airbag los hebt zit er dan in het aluminium van het stuur een stekker geklemd? Zo ja... deze klem vervangen voor een oogje en deze vast schroeven met een klein m4 of m5 boutje. Eerst voorzichtig een klein gaatje voorboren en schroefdraad tappen.

Op deze manier heb ik er al veel gerepareerd

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum