Peugeot 206: verwijderen achter ruiten wisser motor

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1100

Ik wil mijn achter ruiten wisser motor verwijderen ivm defect wat ik begrepen heb en gelezen in de vraagbaak moet je 3 popnagels uitboren hoe zien deze eruit en met wat voor een boortje moet ik ze uitboren wie heeft antwoord

sjaak34

Geplaatst door sjaak34 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

hans4074 (0) PRO, 12 jaar geleden

Als je de achter-klepbekleding even verwijderd en je zoekt de ruitenwissermotor op, dan kun je zien hoe popnagels eruit zien. Het zijn redelijk stevige en grote popnagels en advies is om bijv een 9mm boor te gebruiken die alleen de kop van de popnagels weghaald. Gebruik je een dunnere dan bestaat altijd het risico dat de dunnere boor met restant popnagel doorschiet en heb je een bobbeltje op de buitenzijde van de klep....of misschien wel 3 bobbeltjes als je écht niet handig bent.

sjaak34 (0), 12 jaar geleden

Vraag nog hoe ziet die popnagel eruit heb al gezocht op google en bij ijzerwaren zaken maar kan er niets vergelijkbaars vinden ziet eruit als een busje
Kan ik hem ook weer vastzetten met boutjes ipv popnagels zo nee waar kan ik dan de popnagels
krijgen??

hans4074 (0) PRO, 12 jaar geleden

Ik snap echt niet wat je bedoeld? Een popnagel is een popnagel, in dit geval een wat zwaardere uitvoering. Het enigste wat zou kunnen is dat je de 3 afstandsbusje aanziet voor een deel van de popnagel? Boutje met (zelfborgend) moertje zou moeten lukken en mogen, het is alleen de vraag of je er met je vingers bij kunt komen.

Waar zou je nu de juiste popnagels kunnen vinden als je over een peugeot praat? Juist...de dealer en het onderdeelnummer van de popnagels is: 6973 C9 = blinde popnagel met de maat 7,5X21.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.