Peugeot Partner: Bij remmen valt de auto stil

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Ik heb een peugeot partner benzine , het beestje is al 16 jaar . De laatste tijd als ik rem met de auto valt de motor uit, ik kan hem dan wel dadelijk starten en er verder meerijden . Maar het rare is de auto doet dat niet altijd , soms rijd de auto 3 dagen tipt top , maar dan de 4de dag dat hij weer stil valt . Ik heb hem al binnen gedaan en ze hebben gekeken als de auto een vacuumlek zou hebben maar al de darmen waren ok , ze hebben ook de gasklephuis open gedaan en gereinigd . ze hebben ook iets van vervroegingskontact en ook laten uitlezen. Maar toch hij blijft hetzelfde doen .
Is er iemand die dit al heeft voor gehad , en zoja wat was bij u de oplossing?

ikbenghost

Geplaatst door ikbenghost (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Partner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

voyager (0), 9 jaar geleden

Is er ook rembekrachtiging nagekeken? en het terugslagklepje in de slang ervan? Vermoed dat die nu en dan open blijft staan.

ikbenghost (0), 9 jaar geleden

Nee ik denk het niet in de garage hebben ze er niks van gezegd. Maar dat kan ik misschien wel eens doorgeven en ook iets gelijk de stappenmotor ook eens telaten nakijken . Voor de garagisten is het eigenlijk ook maar raden erna , het stomme is dat de auto het niet altijd doet .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.