Peugeot 206: Aux aansluiting autoradio

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2

Beste Mensen Ik heb een Peugeot 206 uit 2002. Hier zit de standaard radio in. Graag wil ik hierop een Aux aansluiting maken zodat ik muziek van mijn telefoon over de speakers van de auto kan luisteren. De bestaande radio is ook te bedienen via een handel bij het stuur. Is hier in de handel iets voor te krijgen en is dat makkelijk zelf te monteren?

Dank voor je reactie.

Leo21

Geplaatst door Leo21 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

hobby-monteur (0), 9 jaar geleden

Een auto uit 2002,zal wel moeilijk worden denk ik.

Leo21 (0), 9 jaar geleden

Je hebt volgens mij van die stekkers die je achter in de radio doet daar zit dan een verloop in naar Aux. Maar ik kan ze niet vinden.

Brum1467 (0), 9 jaar geleden

Daar zijn oplossingen voor waarbij gebruik gemaakt wordt van de aansluiting voor een cd wisselaar. Google maar eens op Yatour, dan kun je deze setjes wel vinden. Schijnt overigens niet te werken met de Clarion variant van de RD3 radio.

Succes

j@n-willem (0) PRO, 9 jaar geleden

Parrot mki serie, heb je en een goede carkit, en een usb en bluetooth streaming is mogelijk.
Ik heb er een liggen volgens mij zelfs nog op steuntje voor een 206,
Hoor het wel als er animo is. (Privé mail)

Brum1467 (0), 9 jaar geleden

Nadeel van een parrot oplossing is dat het geluid van een externe bron niet over de versterker van de autoradio loopt, maar buitenom via de parrot. Feitelijk worden alleen de luidsprekers van de bestaande installatie gebruikt.

De andere genoemde oplossing maakt gbruik van de aansluiting voor een cd wisselaar op de radio en maakt daarmee wel gebruik van de autoradio zelf.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum