Peugeot 206: cabrio dak reageert niet meer

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

ik heb het dak van een peugeot 206 cabrio open en dicht gedaan toen reageerde hij nog goed toen was er niks aan de hand korte tijd later wilde ik hem weer open doen
en reageer die nergens meer op als ik de vergrendeling er af haal die boven in zit dan geef die een seintje dat die ontgrendeld is en verder reageert die nergens meer op je hoort de pomp ook niet meer het rolluik dat achter in zit heb ik ook dicht gedaan op de handrem gedaan niks helpt hij blijf dicht zitten wel hoor ik onder het dashboard een trillend geluidje als ik de schakelaar op en neer doe wie weet wat ik moet doen

dowan-80

Geplaatst door dowan-80 (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

hans4074 (0) PRO, 9 jaar geleden

Of heb je toevallig het contact uitgezet toen het dak halverwege open stond? Dat is een fout die elke 206cc eigenaar eerst een keer moet maken om erachter te komen dat het dak daarna niet meer werkt.

dowan-80 (0), 9 jaar geleden

nee hans dat heb ik niet gedaan ik heb het helemaal goed afgemaakt

hans4074 (0) PRO, 9 jaar geleden

Oké. Dan zou je toch nog eens moeten kijken of het schakelaartje in de linker steun waar je het rolluik van de koffer inhaakt, in orde is. Kijk eens of het stalen veerplaatje goed zit en bedien het eens met de hand en luister dan of je ook een klikje hoort.

dowan-80 (0), 9 jaar geleden

hans dat heb ik zojuist ook geprobeerd dat is het ook niet hij klikt goed maar daar reageer die ook niet op

hans4074 (0) PRO, 9 jaar geleden

Misschien heb je een mogelijkheid om de bedieningsschakelaar te wisselen? Zo niet, dan kun je overwegen om toch naar een dealer te gaan. Met hun diagnoseapparaat kunnen ze vrij simpel zien welke schakelaars wel of niet reageren.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.