Peugeot 607: motormanagement-lampje brandt, uitlezen levert probleem met inje

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.2

Injectorreinigingsvloeistof in brandstoftank gedaan, moest goed belasten. Geprobeerd op stand s (automaat). Probleem : schakelt terug, gaat veel toeren maken en valt dan stil. Motor trekt niet meer, auto aan de kant gezet. Blijft alleen nog stationair draaien. Uitgezet even wachten, opnieuw gestart. Loopt in normale stand wel, maar zodra je kick-down probeert hebben we weer hetzelfde probleem. Wat is een mogelijke oplossing voor een auto van deze leeftijd met 160.000 km op teller? Ik hoor graag.

gerardm1

Geplaatst door gerardm1 (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 607? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldford (0) PRO, 9 jaar geleden

Dat er iets mis is met het elektrisch circuit van injector 2.

Wat is de exacte tekst van de foutcode en/of het nummer daarvan?
Wat stelde diegene die de foutcode uitlas voor om te gaan doen?

gerardm1 (0), 9 jaar geleden

Moet nog verdere actie ondernemen, maar kreeg alvast het advies met een sopje door de auto te gaan en hem maar te verkopen.
Ik wil niet eindeloos dokteren, maar hij bevalt me verder prima. Als het alleen die injector is, maar ik ben bang voor de franse electronica.
Ben al een tijdje aan het stoeien met rechter ringaanwijzer voor, en ook bandenspanning-sensor heeft het bij mij nooit gedaan.
Maar verder bedankt voor de reactie.
zal er nog een keer naar laten kijken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 607 of stel zelf een nieuwe vraag.