Peugeot Boxer: contactslot werkt niet Peugeot Boxer

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 4 cilinders 2198 CC 88 KW

Contactslot werkt niet van PEUGEOT BOXER 330 202 HDI na tien minuten trekken aan het stuur en proberen te draaien aan de sleutel dat in stuurslot staat kan ik op een gegeven moment
de sleutel omdraaien en starten

egos

Geplaatst door egos (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Boxer? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

vdbeke (0), 9 jaar geleden

Nieuw slot bestellen met je codekaart (ter grootte van een bankkaart). Mijne heb ik ook moeten [url=http://www.schematheek.net/index.php?p=f...]vervangen[/url] nadat ik sleutel grondig gekuist had, bleek slot al uitgesleten op het vuil dat op sleutel zat.

Slot vol olie pompen reserve sleutel in slot duwen zodoende je de stap van contactslot overslaat en sleutel laten zitten en met tweede sleutel kan je bus open en dicht doen. Als je na een week je cilinder binnen hebt kan je deze vervangen.

egos (0), 9 jaar geleden

Ik heb bij de aankoop maar een sleutel en geen code kaart gehad ik heb wel de code van de printplaat van de sleutel ik weet niet of dat voldoende is? zal mijn sleutel laten namaken en een nieuwe cilinder bestellen. Als dat met de printplaat code kan? en de sleutel in het contact laten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Boxer of stel zelf een nieuwe vraag.