Peugeot 0: trekhaak voor expert

Bouwjaar: 2015, Brandstof: Diesel

Ik heb een nieuwe peugeot expert lichte vracht gekocht. hier staat momenteel nog geen trekhaak onder. Ik wil zelf op zoek gaan of ik eventueel een occasie trekhaak vind maar weet er niet zo veel van. Moet ik ergens speciaal op letten of passen alle trekhaken hier onder ( denk het niet he ) als ik een trekhaak zou vinden van een expert vanaf welk jaar zal deze onder de huidige expert passen? heeft er iemand een idee van de richtprijs van een trekhaak voor de nieuwe expert? alle info is welkom.

dekleinewitte

Geplaatst door dekleinewitte (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

hobby-monteur (0), 9 jaar geleden

Als je een nieuwe auto koopt,snap ik niet dat je gaat bezuinigen op de trekhaak,maar dat terzijde.Als je hem zelf kunt monteren,kom je met 200 euro een heel eind.Volgens het alwetende internet passen de trekhaken vanaf 95,maar ik zou niet voor de tweedehands variant gaan.Voor wat betreft de aansluiting van de electra hangt het er van af of dit voertuig met een verlichtingscontrole is uitgerust,of dat de besturing via comm gaat,maar er is vast wel een prof hier die dat weet.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 0 of stel zelf een nieuwe vraag.