Peugeot 206: Electrische ramen sluiten niet na het sluiten van de kap

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Bij mijn 206 cc, na het sluiten van de kap werken de electrische ramen niet, ze gaan dus niet meer dicht. pas na veel keren proberen gaan ze plots weer wel. [ dan werken de ramen weer wel bij gesloten kap. Er lijkt dus een switch niet te worden gemaakt, Kan iemand me vertellen of dit zo is en waar ik deze switch kan vinden die ervoor zorgt dat het wel normaal werkt. het is dus echt na het sluiten van de kap de eerste keer dat je de ruiten wil sluiten.


Of is er een bepaalde werkwijze in volgorde ??

met vriendelijke groeten

Louis

Dekkerl

Geplaatst door Dekkerl (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Siem Bijman (140) PRO, 8 jaar geleden

Werken dus wel als de kap open is? Als dat het geval is, zou je de sluiting waar de kap invalt moeten checken. Ik denk dat deze een signaal afgeven moet dat de kap gesloten is en dit signaal niet wordt gegeven door een slecht contact.

Dekkerl (0), 8 jaar geleden

Ja Siem het is ook echt nar het sluiten van de kap als je na een tijdje de ruiten eindelijk gesloten heb dan werk alles weer normaal bij gesloten kap, is de kap eenmaal open dan werken de ruiten ook.

Ik ga eens op zoek naar de locatie.

Dekkerl (0), 6 jaar geleden

Alles is afhankelijk van de staalkabeltjes als die niet gespannen staan [ niet te strak ] word een miniswitch niet gemaakt en zal de kap niet werken of kuren vertonen

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.