Peugeot 307: warme moter loopt niet op gas

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

moter loopt op benzine goed, koude moter loopt ook goed op gas, na ongeveer 15 km op gas krijg ik uitlaatgas en katalysator storing. de moter valt zelfs uit. als ik dan weer naar benzine overschakel rijdt hij weer goed.

rinus06

Geplaatst door rinus06 (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

voyager (0), 8 jaar geleden

Krijg je storingsmelding als je op benzine rijdt en de motor is warm?

rinus06 (0), 8 jaar geleden

nee dan niet.

hobby-monteur (0), 8 jaar geleden

Filter in de gasinstallatie verstopt?

rinus06 (0), 8 jaar geleden

dan zou het filter alleen bij een warme moter verstopt moeten zijn, dat geloof ik niet. bij koude moter loopt hij nl. goed op gas.

hobby-monteur (0), 8 jaar geleden

Het filter kan door zijn expanderende werking de boel laten bevriezen,en dat zal bij het rijden op benzine weer ontdooien,als de auto stopt op gas,overschakelen op benzine,na 10 minuten weer op gas en kijken wat er gebeurd.

rinus06 (0), 8 jaar geleden

heb het zostraks geprobeerd, geen succes. als ik over schakel van bezine naar gas, knippert het groene lampje, soms duurt het een paar seconden en soms enkele minuten voordat het lampje constant brand. brand het lampje constant, stopt de auto ermee. ik zou denken dat het aan de gas pomp ligt, maar bij een koude moter een constant brandend groene lamp, rijdt hij wel goed. de gaspomp is kort geleden al vervangen.

voyager (0), 8 jaar geleden

mogelijk is communicatie met de temp sensor van lpg installatie onderbrokken/onvoldoende.Ik zou in die richting gaan zoeken.Je hebt motor ecu gereset. Maar heb je ook lpg ecu gereset?
Toch zou ik de lpg boer opzoeken. Die kan je lpg installatie uitlezen.

rinus06 (0), 8 jaar geleden

heb een afspraak gemaakt bij een lpg-boer, volgende week donderdag, 30 juli. ik zal laten weten wat de uitkomst is, alvast bedankt

JaapVeld (0), 8 jaar geleden

Wat voor merk gas installatie?

Gr Jaap

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum