Peugeot 3008: Scherm klapt niet meer goed 3008 hoe loshalen?

Bouwjaar: 2011, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.6

Wie kan me uitleggen hoe ik het klap scherm van deze 3008 los krijg?
het scherm klapt niet meer goed open. Is het een kwestie van de lijst die er omheen zit los klikken en dan wat schroefjes loshalen?

pieterp9094

Geplaatst door pieterp9094 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 3008? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

harry4203 (315) PRO, 8 jaar geleden

idd, alleen kan je alvast meedelen dat je hiervoor hoogstwaarschijnlijk een nw scherm zult moeten monteren.

pieterp9094 (0) PRO, 8 jaar geleden

Ik heb de kap er inmiddels afliggen. Een nieuw scherm gaat 1088 euro kosten dus dat zal hem niet gaan worden.
Waarschijnlijk dat de opnemer van de positie van het scherm slecht is (SMD potmeter). Vanavond ga ik het nameten en kijken of ik die kan vervangen.

pieterp9094 (0) PRO, 8 jaar geleden

Potmeter is nagemeten deze is goed.
Blijf over dat de PMDC motor die het scherm open en dicht klapt waarschijnlijk niet goed meer is. De aansturing van de motor lijkt goed te zijn. Aangezien alles helemaal ingebouwd zit hebben we in opengeklapte positie de stekker van de motor los gehaald en blijft het scherm maar voorlopig open staan.
Op onderdelenlijn wel een scherm gevonden maar die heeft een ander codenummer en niet zeker dat het compatible is met het VDO systeem van deze 3008.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 3008 of stel zelf een nieuwe vraag.