Peugeot 207: Op welke gebreken moet men letten bij het aankopen van peugeot

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1600 HDI

Is het makkelijk om zelf kleine onderhouden te doen aan een 207 cabrio zoals, olie verversen, remmen vernieuwen enz.Ik had graag geweten of ik de controle lichtjes kan uitschakelen als deze aan zijn.Heb ik hiervoor een handscanner nodig, waarmee u gemakkelijk uw auto kunt uitlezen en de foutcodes kunt wissen zoals deze Vgate Maxiscan VS890 of is dit niet nodig ?


De Vgate Maxiscan VS890, opvolger van de MB880, is een universele en geavanceerde OBD2 handscanner, waarmee u gemakkelijk uw auto kunt uitlezen en de foutcodes kunt wissen. Het apparaat werkt op alle auto’s die voldoen aan de OBD2/EOBD standaard. Het apparaat beschikt over een volledige CANBUS ondersteuning en dat maakt het geschikt voor de nieuwste voertuigen.

tommy_077

Geplaatst door tommy_077 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 207? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

oldford (0) PRO, 8 jaar geleden

Die Maxiscan VS890 heb je niet veel aan. Je kunt er hooguit de MIL (Malfunction Indicator Lamp, vroeger ook wel engine check of motorlamp genoemd) mee uitzetten. Die MIL kan alleen door de motor- en/of automatische versnellingsbak-computer worden aangezet.
Abs, Airbag en alles andere kun je er niet mee uitlezen en dus ook niet de lampjes weer uitkrijgen.

Voor repareren is het ding bijna waardeloos, aangezien de data erg summier is en niet genoeg voor een diesel om sommige problemen op te lossen.

tommy_077 (0), 8 jaar geleden

bedankt voor de website.
Spijtig is daar niets te vinden over de 207CC tweedehandswagen.
Wat eigenlijk zocht is iemand veel af weet van de 207.
bijvoorbeeld iemand die op de autokeurig werk deze mensen weten perfect wat de meest voorkomend problemen zijn bij een tweedehands wagen van dit merk omdat ze dagelijks auto's keuren.

sgm (0), 8 jaar geleden

Je kunt beter eens gaan kijken op een Peugeot forum of club. Daar zit ook veel expertise.

hobby-monteur (0), 8 jaar geleden

Gelet op de vragen die er gesteld worden zou ik maar gewoon naar de garage gaan voor onderhoud.Olie,remmen en al dat soort onderhoud is bij iedere auto gelijk,de details verschillen hier en daar.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 207 of stel zelf een nieuwe vraag.