Peugeot 307: De hele kerstboom brandt

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Het betreft een 307 break. De auto reed vandaag compleet normaal, is afgezet en op slot gedaan. Na enkele uren wilden we wegrijden en wat opviel is dat de centrale deurvergrendeling het al niet deed. Vervolgens heb ik de deur met de sleutel opengemaakt en toen ging zonder dat er een sleutel in het contact zat van alles branden op het dashboard. Verder doet niets het meer zelfs de alarmlichten doen het niet. Op het moment dat de auto op contact gezet wordt gaan alle lampjes uit en daarna knipperen, zet ik het contact af dan gaat er weer van alles constant branden. Starten doet hij ook niet meer. Het stop lampje en het lampje van de brandstofreserve knippert dan. Brandstof zit er genoeg in. Wie heeft enig idee??

Groet Bert928GT

Bert928GT

Geplaatst door Bert928GT (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

alfons262 (0) PRO, 8 jaar geleden

Accu leeg.accu controleren op laad/lekstroom.je zou kunnen proberen om de auto te starten dmv startkabels.

hans4074 (0) PRO, 8 jaar geleden

Kan ook zijn dat de zogenaamde BSI z'n instellingen kwijt is. Dit komt wel eens vaker voor bij 1e model 307 door bijv. een slechte accu. Om dat te laten controleren en eventueel de instellingen weer opnieuw in te voeren, ben je aangewezen op (de apparatuur van) een dealer.

Bert928GT (0), 8 jaar geleden

Hallo allemaal,

even de oplossing melden. Nadat we er een nieuwe accu in hebben gezet was alles meteen weer normaal en is er meteen een flink stuk met de auto gereden. Kennelijk is de accu van het ene op het andere moment overleden en dat gaf dus de hele kerstboom op het dashboard omdat er waarschijnlijk nog net een beetje sap in de accu zat. Bedankt voor de reacties.

Groet Bert

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.