Peugeot Partner: lucht in de leiding, bij kwart gevulde tank

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 d

hallo
ik heb een partner, al meer dan drie jaar, en heeft ook 3 jaar het probleem
zo gauw ik minder dan een kwart diesel in de tank heb, dan gaat hij galopperen onder het rijden, daarna gaat hij stotteren en dan uiteindelijk uit slaan, en ik vul de tank weer met diesel, en het probleem lost vanzelf op. ik houd het brandstof niveau altijd net boven kwart tank, en dan is het prima auto, rijd al 60 duizend km met deze gebruiksaanwijzing, en er is nooit iets mis .
maar wil nu de auto verkopen, en als ik het bij vertel dan worden ze wantrouwig, dus zou graag het probleem op lossen,
ik ben 20 jaar monteur geweest, maar er nu al 8 jaar uit. dus kan de tank er onder uit halen, en er binnen in kijken, verwacht een gaatje in de aanzuig leiding te vinden?

onzedaisy

Geplaatst door onzedaisy (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Partner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

onzedaisy (0), 8 jaar geleden

probleem opgelost, er zat een zeef in de tank die dicht geslipt was, schoon gemaakt, tank was mooi schoon. dus probleem opgelost

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum