Peugeot 207: Achterruitverwarming werkt niet..

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Ik heb een probleem met de achterruitverwarming van m'n 207. Het probleem is dat hij het af en toe wel en af en toe niet doet. Volgens de garage zit het in de schakelaar. Nu is inmiddels de complete kachelbediening panel vervangen en heb nog steeds het zelfde probleem. Zit het misschien in het relais en waar zit die bij de 207??? Wie heeft de zelfde ervaringen of oplossingen????

Daroba67

Geplaatst door Daroba67 (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 207? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

jan5047 (0) PRO, 8 jaar geleden

Heb je al wat Door gemeten spanning voor de schakelaar spanning na de schakelaar, misschien draadbreuk, meten is weten

Daroba67 (0), 8 jaar geleden

Jan, bedankt voor je reactie. Ik heb nog niets gemeten. Kan iemand mij helpen aan een schema? Of aan geven welke pennen ik moet meten in welke stekker?

hans4074 (0) PRO, 8 jaar geleden

Draadbreuk t.h.v. de achterklep-doorvoer bovenaan zou kunnen. Zoals Jan al aan gaf...meten is weten.

Daroba67 (0), 8 jaar geleden

Heren, ik meet geen spanning. Kan het misschien een schakelaar of een relais probleem zijn??
Namelijk wanneer ik de achterruitverwarming schakelaar indruk of ingedrukt houdt dan gaat het controle lampje ook niet branden en hoor ook geen relais schakelen. Is er iemand die dit probleem herkent of misschien een oplossing weet? Is het controle lampje paralel of in serie aangesloten?

jan5047 (0) PRO, 8 jaar geleden

Zie #2 meet voor de schakelaar deze stuurt een relai aan, geen spanning op schakelaar, probeer het dan eens met een gezekerde draad spanning te zetten op de schakelaar en kijken wat er dan gebeurt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 207 of stel zelf een nieuwe vraag.