Peugeot 206: Kachelmotor doet het niet

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: NFU, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 80

Wie kan mij helpen??

Ik zie dat het een Veelvoorkomend probleem is bij dit type auto maar toch zijn er weinig mensen in mijn omgeving die er verstand van hebben dus voel me genoodzaakt om mij te wenden tot dit forum in de hoop dat iemand mij hier kan helpen...

De kachelmotor doet het dus niet meer.. ook niet in de hoogste stand! Het betreft een auto met climate control dus deze kachelmotor zit aan de linkerkant! Wij hebben al een x de kachelmotor(2ehands) vervangen en toen deed deze het ong twee weken en toen stopte hij er weer mee..

Nu het aan het vriezen is is dit erg vervelend omdat ik smorgens hier niet met mijn kindjes in durf te rijden...

Wie o wie kan mij helpen??? Wie kan mij vertellen wat er aan de hand is en/of weet een goede monteur/garage die mij voor een leuk prijsje kan helpen..

Stephanie.s

Geplaatst door Stephanie.s (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Stephanie.s (0), 7 jaar geleden

[yt]https://youtu.be/kGUaizOKD4A[/yt]

Hier een filmpje waarbij de kachelmotor vervangen wordt.

j@n-willem (0) PRO, 7 jaar geleden

Controleer goed de stekkers op de motor 2 polig wil wel eens inbranden. De kachel weerstand zit normaal in de aanzuig buis passagier kant.
De dealer weet dit uiteraard ook,
succes ermee
Gr jw

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.