Peugeot 407: Schuif kanteldak panoramodak / lamellen afgebroken

Bouwjaar: 2005

Het schuifkanteldak van het panoramadak doet het niet meer. De eerste lamel gaat open maar verder niet. Ik heb het idee dat er iets is afgebroken waardoor de lamellen niet meer schuiven. Wie heeft dit ook gehad? Laten verhelpen? Waar en hoeveel kost het? Ben naar een Peugeot garage in de buurt geweest en zij stellen voor om het gehele paneel te vervangen wat zo'n 1000,- zou kosten.

RobertoL

Geplaatst door RobertoL (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 407? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

lion de France (0), 6 jaar geleden

Hallo Robert,

Wel een late reactie ...maar toch.
Wellicht heb je inmiddels het probleem met het schuifdak gefixed. Mocht dit niet het geval zijn dan heb ik hier een mooi instructiefilmpje waarop je stap-voor-stap ZELF het probleem kunt controleren/verhelpen.
Het is een zeer gedetailleerde instructiefilm, weliswaar in het Frans, maar de beelden spreken voor zich. De monteur geeft zelfs aan welke onderdelen je mogelijk moet bestellen bij de Peugeot-dealer ( kosten ± €45 ).
Ikzelf heb ook een probleem met de lamellen gehad en kon het langs deze weg zelf oplossen.
Ga voor het filmpje naar https://www.youtube.com/watch?v=MTcdUYZp...

Succes
Tom

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 407 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum