Renault Grand Scenic: Auto start wel maar motor loopt niet

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 dci

Heb een Renault scenic uit 2004. Diesel. De auto eind september lopend weggezet. Wil hem na een kwatier weer starten. Heeft sindsdien niet meer gelopen.{op startpilot loopt hij wel}. Staat nu al meer dan 2 maanden bij de garage. Auto wil wel starten maar motor loopt niet. Druk van de common rail is hoog genoeg. Uch vervangen. Een andere hoofdcomputer. Ingelezen, uitgelezen, hergeprogrammeerd. Diagnose, geen storingen. Auto zou dus gewoon moeten lopen, doet het niet. Bij Renault weten ze het ook niet meer. Zijn ten einde raad. Iemand een oplossing?

henkrita

Geplaatst door henkrita (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

abc (0) PRO, 14 jaar geleden

hoe hoog is de druk dan tijdens starten?

henkrita (0), 14 jaar geleden

180 bar

abc (0) PRO, 14 jaar geleden

is er een retour test gedaan van de verstuivers.druk tijdens starten moet minimaal 250 bar zijn bij een starttoerental van 250 rpm

willyvan (5) PRO, 14 jaar geleden

geeft ie startblokkeerring vrij?????

henkrita (0), 11 jaar geleden

Spie van de nokkenaspulli afgebroken. Inwendig. Dan verloopt de tijd van de nokkenas en de krukas. Lijkt uitwendig of alles op de merktekens staat maar inwendig is deze verlopen.
Nieuwe nokkenaspulli en probleem verholpen

willyvan (5) PRO, 11 jaar geleden

moet er bij langer doorstarten wel code inkomen van incohrend nokkensassignaal,heb er ook oooit een gehad

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.