Renault Scenic: elektrische ramen

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

we hebben een renault scenic 98 met elektrische ramen nu werkt het raam aan de bestuurders kant niet gaat niet omhoog en omlaag de raam aan de passagierskant kan de passagier wel omlaag doen maar niet omhoog dit moet de bestuurder doen wat kan dit zijn en zou er uitgelegd kunnen worden hoe we dit op kunnen lossen eventueel met foto of beschrijving aub

beertje7

Geplaatst door beertje7 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Pakreel (0), 11 jaar geleden

Heb je aan het raammechanisme gedacht ? Het kabeltje zal wel verward zitten. Is niet of slechts zeldzaam te repareren. Je kan deze raammechanismes bij de betere sloop nieuw voor ongeveer 100 euro halen. Wel de oude dan laten zien.

Heino4267 (110), 11 jaar geleden

Ik acht de kans groter dat het aan de (console met) ruit-schakelaars in de deur aan bestuurderszijde ligt: als die kapot zijn, krijg je precies de beschreven verschijnselen.

Snapper01 (0), 11 jaar geleden

Wip de schakelaartjes even uit de zittingen, spuit het geheel goed en overvloedig schoon met een spuitbus residuloos electroreinigingsmiddel, meestal komen de schakelaars dan weer tot leven.
Ik gebruik dat spul voor alles en nog wat, wat vuil is.

RPJdeWeert (0), 11 jaar geleden

Even schoonblazen met perslucht en inderdaad inspuiten met contactspray of iets dergelijks doet wonderen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.