Renault Modus: slechte werking van de voetverwarming bij de renault grand modus

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

ik vind dat de voet (onder-)verwarming van mijn renault grand modus bwj.2010 (automaat) het slecht doet.Je moet ahw.onder het suur kruipen en op je knieen gaan zitten om te voelen dat er een beetje warme lucht komt
Is dit een bekend probleem?Of heb ik dat weer
Heeft iemand ervaring met een (mogelijke) oplossing van dir "probleem
Ik hoor het graag
groeten Jan

johannus1

Geplaatst door johannus1 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Modus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Heino4267 (200), 11 jaar geleden

Heeft de auto geen garantie meer?

Als je handmatig met warme motor de verwarming opstookt naar stand 25 graden en die vol op de voeten zet, krijg je daar dan (met warme motor en de blower op max) óók niet dezelfde hoeveelheid warme lucht als dat je de verwarming handmatig op midden of voorruit zet? Als je dan dezelfde hoeveelheid warme lucht onder kunt krijgen als midden en op de voorruit, is er niets aan de hand (wat me sterk lijkt). Als je dan beneden minder warme lucht krijgt dan op stand "midden" of in stand "voorruit", wordt de klep niet goed open gestuurd of er zit een luchtslang gedeeltelijk dicht. Dat kan je dan laten controleren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Modus of stel zelf een nieuwe vraag.