Renault Koleos: Roest

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.5

Het Motorsubframe en de achterbrug van onze Koleos zitten zwaar onder de roest. Het beetje coating dat op het motorsubframe heeft gezeten is er afgevallen. Op de achterbrug heeft alleen en dunlaagje verf gezeten. Volgens het serviceboekje valt dit onder de plaatwerkgarantie waar hij regelmatig voor geinspecteerd is. De dealer verzint (want het staat niet in het garantieboekje) dat ze hier alleen iets aan doen voor garantie indien de auto voor de APK wordt afgeurd. Hoe is de ervaring van andere Koleos rijders. Zie ook de twee foto's. Ik heb nog meer foto's indien iemand die wil zien.
[url=http://postimage.org/image/3y089bmlx/][img]http://s10.postimage.org/3y089bmlx/Roest...[/img][/url]

Ed Cornelissen

Geplaatst door Ed Cornelissen (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Koleos? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

P. Kelder (0) PRO, 11 jaar geleden

Problemcar.nl houd zich voornamelijk bezig met het oplossen van technische problemen.
Onze activiteiten bestaan niet in het discuseren / behandelen van consumentenzaken, hierin kunnen wij helaas niets voor u betekenen.

Indien iemand de vraagsteller toch van informatie wil voorzien, kan dat doen door de vraagsteller rechtstreeks per email te benaderen.

Moderator Problemcar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Koleos of stel zelf een nieuwe vraag.