Renault Megane: Dakraam Megane2 gaat alleen open als je rijd

Bouwjaar: 2006

Hallo,

Mijn dakraam gaat alleen open als ik min 80 km rijd, als ik bijv stilsta moet ik de raam een zetje met mijn hand geven voordat deze helemaal open gaat.
Hoe kan ik dit verhelpen?
Gr

FC Eindhoven

Geplaatst door FC Eindhoven (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

suffie (0), 11 jaar geleden

En als je stilstaat en gas geeft ? (Kortom je motor op een hoger toerental laten draaien.) Het lijkt op vuile contacten in je bedrading/bekabeling.
Waardoor die het wel via je dynamo doet en onvoldoende voeding van de accu krijgt. (Waarschijnlijk een wat oudere auto.)
Ook kan je zekering half doorgebrand zijn. (waardoor de weerstand toeneemt.)
Of de meganiek van het dakraam heeft wat smering nodig. (Of moet schoongemaakt worden.) Wel effe nakijken met oog op doorbranden van je electromotor.

FC Eindhoven (0), 11 jaar geleden

[quote=FC Eindhoven]Hallo,

Mijn dakraam gaat alleen open als ik min 80 km rijd, als ik bijv stilsta moet ik de raam een zetje met mijn hand geven voordat deze helemaal open gaat.
Hoe kan ik dit verhelpen?
Gr[/quote]
Hoi nee dit is niet het geval.
nu gaat de raam alleen open als je er ligt tegen aan drukt. als je dit niet doet gaat het glas van het schuifdak tegen de dakraam die boven de achterbank zit.
lijkt wel dat de raan niet genoeg omhoog komt om over de achter dakraam te gaan.
weet iemand wat ik hieaan kan doen?
Alvast bedankt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.