Renault Laguna: In display komt spanning als tekst

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 16 v

In het display komt regelmatig de afbeelding van de auto met tekst van SPANNING ,wat betekent dit.Aan de computer gehad geen melding van storing of fout. Wat betekent dit?ook in het boekje onder storingen geen melding hiervan. Wie weet wat het dan wel betekent??

Henk.T.A.C.

Geplaatst door Henk.T.A.C. (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Safrane10698 (0), 11 jaar geleden

Moet dit niet zijn accu spanning laag? En dan in het rood?

Henk.T.A.C. (0) PRO, 11 jaar geleden

De afbeelding is in zwart met zwarte tekst SPANNING.Laadspanning is 14,3 volt,starten met deze kou geen probleem.De accu is ongeveer 5 jaar oud.

Heino4267 (200), 11 jaar geleden

Check in het scherm eens je bandenspanningen en kijk of deze goed worden weergegeven of afwijken ...

Safrane10698 (0), 11 jaar geleden

Dat klopt volgens mij niet hoor, iedere melding heeft een rode of oranje kleur.

Henk.T.A.C. (0) PRO, 11 jaar geleden

Heino bedankt voor je antwoord,het kan de bandenspanning wel eens zijn.Ik rij op dit moment met winterbanden en er zitten geen sensors in de stalen velgen.Het display geeft dit ook diverse malen aan van :bandensensor afwezig:.Dus kan het display ook niet aangeven hoe de bandenspanning is.
Ik kom hier op terug zodra de zomerbanden met sensoren weer gemonteerd zijn.

Henk.T.A.C. (0) PRO, 11 jaar geleden

Sebastiaan de melding kwam ook niet in het zwart maar wit ook de tekening van de auto.De oplossing van Heino kan wel eens kloppen,ik kom daar later wel op terug als de zomerbanden weer gemonteerd zijn.In ieder geval nogmaals bedankt voor je antwoorden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.