Renault Laguna: lawaai rondom airco

Bouwjaar: 2007, Brandstof: LPG, Motorcode: 2 liter

Hoi allemaal,

Ik heb nog steeds een probleem met een raar geluid rondom (of de airco zelf) de aircopomp (nu al drie jaar). Vooral rond de 2800/3000 toeren dan hoor je raar geluid alsof er een compressor aangaat. Ook als de airco niet aanstaat hoor ook het ook. Ik heb nu een derde aircopomp erin gezet regelrecht uit een Laguna die gesloopt is en geen geluiden produceerde. We hebben ook ondertussen de dynamo en spanrol vervangen maar helaas het geluid blijftHet vreemde is dat het geluid altijd het zelfde blijft zowel bij de Airco pomp 1 (was helemaal van binnen stuk)als pomp 2 en 3.
Is er ondertussen iemand die het probleem kent en er een oplossing voor heeft want het is een irritand geluid en zeker in de zomermaanden. Ik hhop echt dat iemand een oplossing heeft want dat zou mij zeer gelukkig maken want ondanks het geluid blijft het een fijne auto.

Johan Roelofs
Deventer

joh.1

Geplaatst door joh.1 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

TheoStek (0) PRO, 11 jaar geleden

Wat er precies aan de hand is, is moeilijk te zeggen.
Als het systeem niet gespoeld is geweest nadat pomp 1 defect is gegaan, gaat pomp twee en drie ook kapot.
Tevens zal de filter/droger, expansieventiel en de olie vernieuwd moeten worden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.