Renault Clio: Clio Initiale wil niet open...

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 16v

Hallo!

Na mijn werk zou ik even in mijn Clio Initiale 2006 (keyless) stappen om boodschappen te doen. De auto eerst ontdaan van een dikke laag sneeuw om vervolgens dmv de deurklink beet te pakken de deur te openen. Maar helaas, geen reactie! Kaartje uit mijn jaszak gepakt en geprobeerd dmv het knopje hem open te krijgen. Ook geen resultaat! Ondertussen viel het me op dat het lampje van de startonderbreker niet knippert.... Dan zal de accu wel leeg/kapot zijn. Sleutel uit de kaart gehaald om dan maar zo de deur open te krijgen! Werk ook niet!!! De sleutel draait wel om maar ik krijg de deur met geen mogelijkheid open!

Wie kan me helpen?

Groeten,

Jeroen.

Jeroen1976

Geplaatst door Jeroen1976 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

DNS Car Solutions (0) PRO, 11 jaar geleden

Heb je hem ondertussen open? Anders verwacht ik dat je het slot moet gaan ontdooien,dmv een fohn bv, want het klinkt of je bediening aan de binnekant van de deur is bevroren..

Heino4267 (200), 11 jaar geleden

Je kunt de auto (voorzichtig!) laden door een acculader van onder af aan te sluiten op het motorblok (zwart) en de dikke kabel op je startmotor (rood). Of via de stekker van de trekhaak (als je die hebt).

Jeroen1976 (0), 11 jaar geleden

Nee, ik heb nog niet open. Ik heb het gister met een fohn geprobeerd maar dat lukte niet. Hoelang moet ik blijven fohnen?

Ik heb een trekhaak. Die manier heb ik al een tip over gekregen. Maar lukt dat ecbt?

Jeroen1976 (0), 11 jaar geleden

Probleem is opgelost! Slot was bevroren!

DNS Car Solutions (0) PRO, 11 jaar geleden

mooi!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.