Renault Clio: radio code

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2 16v

beste luitjes ,ik heb een clio van 2004 , 1,2 16v , met de standaard radio , op het boekje staat gamme radiosat , ik heb geen code van deze radio ?, meschien kunnen jullie me helpen ,er staat acherop het boekje wel een barcode 311111534236 , alvast bedankt voor de moeite

carpintero

Geplaatst door carpintero (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

ronny530 (0), 11 jaar geleden

De dealer lijkt mij de beste oplossing die kan tegen betaling de code opvragen.

carpintero (0), 11 jaar geleden

ja snap ik maar het is een originele ,als ik hem naar de dealer breng voor reaparatie of zo dan resetten ze hem ook ,dus betalen ???

Heino4267 (205), 11 jaar geleden

Nee, dat klopt niet.

- als jij je auto hebt gekocht bij een Renault dealer, staat de radiocode op de aankoopbon vermeld.

- Zo niet: als je naar de dealer gaat met de auto en de autopapieren, kan hij je de radiocode geven van de radio die origineel in die auto werd geleverd (dus niet voor dat type radio, maar dat specifieke apparaat).
Dat kost je niets of een tientje of zo, afhankelijk van hoe goed je verhaal is en welke dealer het is.

- Voor het geval dat de radio waarvan je de code niet kent, niet in jouw auto (dus de auto met jouw kenteken) werd geleverd, moet je de radio er uit halen. Op de radio zit een sticker met nummers. Aan de hand van die nummers kan de dealer jouw code genereren.
In dit laatste geval kan je het ook zelf doen: http://www.radiocodes.co.uk/renault-radi... (betaald).

Denk je er aan dat je óók moet weten op welke wijze je de code invoert?
Dat moet je dus ook te weten zien te komen (staat bv. ook in je instructieboekje, mar de dealer kan je dat ook vertellen).

carpintero (0), 11 jaar geleden

oke heino bedankt ,ik heb de instucties in het boekje staan ga van de week wel naar een renault dealer toe ,zal mijn bevindingen hier achter laten

moderator (0) PRO, 11 jaar geleden

Indien u wilt reageren op de laatste reactie, dan graag in het tekstvak ONDER de laatste reactie waar “antwoord direct” boven staat en NIET via de button “citeren”. Eén keer lezen is voldoende.

carpintero (0), 11 jaar geleden

ben naar de renault dealer geweest en heb mijn code ,iedereen bedankt voor zo ver .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.