Renault Scenic: lekt olie bij motor, koude start op bezine starten

Bouwjaar: 1998, Brandstof: LPG, Motorcode: 1600

Hallo,

Ik heb 2 problemen de motor lekt olie redelijk veel verlies ervan.
Bij koude start op bezine en dan ook op bezine laten staan slaat de motor uit bij koppeling intrappen hij doet dit zowel op bezine als op lpg. Ook wordt de motor snel warm bij stationair draaien begint het water te bobbelen.

sindja

Geplaatst door sindja (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (945) PRO, 11 jaar geleden

Als alle vloeistoffen op peil zijn , zou je haast denken aan een lekke koppaking , beetje weinig info maar het is een idee, hoe moet ik dat bubbelen zien ? en waar lekt hij olie. ?

sindja (0), 11 jaar geleden

Ten eerste dankje voor je snelle reactie.
Hij loopt stationair dan gaat het waterbakje bubbelen en loopt de temp op op het dashboard ook blijft hierbij de toerental oplopen net of je gas blijft geven,voor de motor zit nog een soort deksel we vermoeden dat daar achter de olie vandaan lekt en onder dan op de motor zit druppels olie

kaleido 1 (945) PRO, 11 jaar geleden

Laat er anders eens iemand die er kijk op heeft naar kijken .

sindja (0), 11 jaar geleden

Hallo
Hier ff berichtje Dat hij niet wou doorlopen bij koude start lag aan rubbertje op de rembekrachtiger waar de vacuumslang opzit naar de inlaatspruitstuk. Olie lekken lag aan pakking carterpan.
Wil jullie bedanken voor jullie reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.