Renault Clio: boord spanning CLIO

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1,4 16V

De lampen van de clio branden steeds wisselend, de spanning op de accu gemeten schommeld continu tussen de 12 en 14,4 volt.
Twee weken terug een nieuwe dynamo geplaatst en het probleem was nagenoeg weg maar begint nu weer terug te komen.
Alle massa verbindingen zijn nagelopen.
En toen wist ik het niet meer, wie weet er raad.
Chris

christan

Geplaatst door christan (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Heino4267 (200), 11 jaar geleden

Was die dynamo inclusief nieuwe spanningsregelaar/koolborstelcombinatie of heb je die overgebouwd? In het laatste geval is dat de meest waarschijnllijke oorzaak (is ook niet duur). Ook de draadboom naar je instrumentenpaneel en (de contacten achter op) het instrumentenpaneel zijn nog verdacht, omdat de bekrachtiging van de dynamo vanuit het instrumentenpaneel plaatsvindt.

christan (0), 11 jaar geleden

Het was een nieuwe dynamo inclusief spanningsregelaar

christan (0), 11 jaar geleden

Hallo

Hel volgende is met de Clio gedaan hij heeft 2 weken bij de dealer gestaan daar is hij uit gelezen en na overleg met Frankrijk is er een weer een nieuwe dynamo in gegaan en een print van de boordcomputer vervangen.
Tot nu toe gaat alles weer zoals het hoort
Christan

christan (0), 11 jaar geleden

Hallo
De Clio heeft twee weken bij de dealer gestaan en is daar uitgelezen na overleg met frankrijk is er besloten om weer een nieuwe dynamo te plaatsen en er is een gedeelte van de boordcomputer vervangen.
Tot nu toe werkt het weer prima.
Christan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.