Renault Megane: Problemen Autoradio Renault Megane Grondtour Met Bouwjaar 2007

Bouwjaar: 2007, Brandstof: LPG, Motorcode: 1600

Beste Renault Megane Groundtour bezitters. Het probleem met de weigerende autoradios van de Clio en Renault Megane uit 2007 is bekend bij Renault. Als je geluk hebt vervangen ze de radio gratis wanneer de auto niet ouder is dan 3 jaar. De radio valt namelijk uit bij flinke vorst(Harde NO-wind met 8 graden onder nul) De temperatuur en tijdsmelding op de display blijven branden. (Ook als de auto helemaal uit is). Wanneer je geen nieuwe radio krijgt kun je het probleem redelijk eenvoudig zelf oplossen. Maak de zekeringenkast links onder het stuur open (je ziet het klepje wanneer je het bestuurdersportier opent) Neem vervolgens de zekering van de autoradio uit de houder en plaats hem direct weer terug. Wanneer je de auto weer op contact zet, wordt gevraagd voor de code van de radio. Voer de code in en je probleem is verholpen tot de volgenden hoge vorstperiode. Ben je in ieder geval niet genoodzaakt om een nieuwe radio te kopen.

pietkranenburg

Geplaatst door pietkranenburg (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

pietkranenburg (0), 11 jaar geleden

De oplossing is dus:
Maak de zekeringenkast links onder het stuur open (je ziet het klepje wanneer je het bestuurdersportier opent) Neem vervolgens de zekering van de autoradio uit de houder en plaats hem direct weer terug. Wanneer je de auto weer op contact zet, wordt gevraagd voor de code van de radio. Voer de code in en je probleem is verholpen tot de volgenden hoge vorstperiode. Ben je in ieder geval niet genoodzaakt om een nieuwe radio te kopen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.