Renault Laguna: verwarming

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine

Verwarming wordt warm, maar daarna als motor warm is krijg ik alleen maar koude lucht. Nieuwe thermostaat geplaatst, geen oplossing. Wie kan mij hiermee helpen????

Rennez

Geplaatst door Rennez (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Heino4267 (110), 8 jaar geleden

Zet de temperatuur eens op max. en kijk of je dan wel warmte krijgt.
Heb je ECC (Electronic Climate Control) of niet?

Als je de slangen voelt die door je schutbord naar binnen lopen, wordne die allemaal warm binnen in de auto of enkele niet?

LW (0), 7 jaar geleden

Wij hebben hetzelfde probleem. auto moet nog naar garage. Om onnodige kosten te voorkomen, is het bij jou opgelost en hoe?

teunissen (0), 7 jaar geleden

Wat veel voorkomt bij de laguna van die leeftijd is dat de warmtewisselaar verstopt is van de water kant .
gewoon een nieuwe monteren niet zoveel werk.
onder het daschbord bij de pendalen moet hij er uit.

LW (0), 7 jaar geleden

Bedankt voor uw reactie. Onze Laguna is echter iets jonger, van september 2005 met bi-zone electronische airco en verwarmingsinstelling.

LW (0), 7 jaar geleden

Probleem bij onze Laguna lijkt verholpen te zijn door de regelunit te resetten. We moeten er nog een lange rit mee maken en weten het dan pas zeker of deze simpele oplossing geholpen heeft.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.