Renault CLIO RN 1.4 AUTOMATIC: lampje motorblok

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 1400

Hallo
Sinds enkele weken rijd ik met een Clio 2, automaat 1.4, 16V.
Deze morgen startte de motor wel; maar toen ik hem in drive zette, viel hij stil. Zo enkele keren geprobeerd, tot ik uiteindelijk snel gas kon geven en hij vertrok. Eens vertrokken, viel hij niet stil.
Na enkele meters ging er wel een lichtje aan, nl. het motorblokje. Aangezien ik naar de garage moest om mijn koplamp te vervangen, vroeg ik ook wat dit kon zijn. De mevrouw sprak van een bobine. Wat ze wel vreemd vond, is dat de wagen geen verlies van vermogen heeft. Hij rijdt gewoon, trekt mooi op, maakt geen vreemde geluiden.. iemand enig idee wat dit nog kan zijn?
Maak me wel zorgen, heb deze auto net tweedehands gekocht..
grz Cath

cath77

Geplaatst door cath77 (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldford (0) PRO, 7 jaar geleden

Hebben ze de auto uitgelezen voor dat die bobine werd genoemd?
Zo ja, wat waren de uitgelezen codes? (Exacte tekst en/of nummer.)
Zo nee, dan zou ik daar mee beginnen, maar dan wel bij een andere garage. Dat kan een hoop gezoek, gegis, tijd en geld besparen.

cath77 (0), 7 jaar geleden

Neen, niet uitgelezen, was geen tijd voor.. ze gaven me een afspraak vr vrijdag en gaan dan wel eerst de auto uitlezen..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.