Renault Grand Scenic: starten zonder rempedaal in te trappen

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 99

Ik heb het volgend probleem, mijn rem lichten blijven branden en mijn cruise controle geeft aan regelaar defect maar nu ben ik erachter gekomen dat je normaal gesproken de koppeling of rempedaal moet intrappen om te starten. Ik start nu zonder dat ik de pedalen hoef in te trappen. En de remlichtschakelaar is een tijdje terug ook al vervangen. kan iemand mij vertellen wat hier aan de hand is.

Hindrik

jurjensh

Geplaatst door jurjensh (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

oldford (0) PRO, 7 jaar geleden

Dat je nu kunt starten zonder op de rem te trappen is een gevolg. De computers zien het remsignaal.

Nomaal gesproken kan dit de remlicht schakelaar of de bedrading zijn.
Als de schakelaar al vervangen is voor een originele kan het de afstelling zijn, anders zit er kortsluiting in de bedrading.

jurjensh (0), 7 jaar geleden

De schakelaar heb ik gewoon bij een automaterialenshop gehaald, maar wat is origineel?
Kan het een vocht probleem zijn want ik heb in het verleden een nieuwe stekker op de auto gezet daar heb ik vet in gesmeerd tegen de vocht.

Hindrik

kaleido 1 (1425) PRO, 7 jaar geleden

Ik zou eens een originele remlicht schakelaar proberen.

jurjensh (0), 7 jaar geleden

Het probleem zat in de adapter van de stekker die van 13 naar 7 polig verloopt hier zat sluiting in. Ik draaide deze eraf om de stekker te controleren op vocht toen geen de rem lichten uit.

Hindrik

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.